dona logistica

Despre noi

DONA. Logistică SA  este o companie de distribuție produse farmaceutice, cu capital 100% românesc, având o arie de acoperire națională.

DONA. Logistică SA  face parte din grupul de firme DONA, alături de SIEPCOFAR SA și DONA Marketing Grup SRL, DONA. Cargo SRL si Sanvero Healthcare SRL, beneficiind deplin de expertiza de top în distribuţie farmaceutică existentă în cadrul grupului.

În 2022  DONA. Logistică SA  a înregistrat o cifră de afaceri netă de peste 1.85 miliarde de lei, ocupând astfel poziţia a şasea în topul distribuitorilor de medicamente ce operează pe piaţa locală.

Vizând permanent îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, portofoliul de produse acoperă arii largi terapeutice și continuă să se dezvolte și optimizeze conform nevoilor partenerilor nostri. Portofoliul include medicamente (RX si OTC), suplimente alimentare, produse cosmetice, dermato-cosmetice și de igiena, precum și dispozitive medicale.

Depozitele  DONA. Logistică SA  acoperă activitatea logistică a Grupului DONA, a partenerilor din sistemul de franciza DONA și altor entități precum farmaciile independente, farmaciile din alte lanțuri farmaceutice, distribuitori și farmaciile de spital.

DONA. Logistică SA  susține si dezvoltă parteneriate bazate pe profesionalism, transparență și încredere cu partenerii săi, în deplin acord cu propriile sale valori.